anakartı yakmış olabilirsin elektrik geliyor değil mi ?
Şöhret: 10 Arkadaslar elımde asus anakartı olan bır pc var bana geldığınde acılınca sıstem hatası verıyodu ramları denedım duzelmedı hdd yı soktum yenı bır hdd taktım bu seferde hıc acılmamaya basladı hdd yı baska pc ye takıyorum calısıyo lutfen bana yardım edermısınız
Şöhret: 191034 anakartı yakmış olabilirsin elektrik geliyor değil mi ?
"Dostum, erkekçe seven kişi, pervane gibi özler ateşi. Sevipte yanmaktan korkanın, masal anlatmaktır bütün işi..." Ömer HAYYAM
Cihanda ''âşık-ı mehcur'' sanma rahat olur. Neler çeker bu gönül, söylesem şikâyet olur.
Ana kart da problem olduğunu kendi ağzınla söylüyorsun. Ucuz o aynen değiştir tamire değmez
Şöhret: 10 yahu hala öğrenemediler soru sormayı, sistem hatası dediğin nedir verdiği hatayı söyle yardımcı olayım
arkadaşım pc de şaseye kaçak olabilir... anakart bağlandıları olan yerlere izole et... eğer anakart üzerinde elektrik geliyor ve çalışıp daha sonra ekran kapanıyorsa veya açılma anında ekranda windows açılmakda baya bekliyorsa anakart bağlandı yerlerine bak derim... kasa şasesine kaçak olabilir...
Şöhret: 456 şimdiye kadar onarım için gelen asus anakartlı pc ler de aynı olayı yaşadım diye bilirim . makine toz içindedir fakat açılıyodur. formatlarım , tozunu alırım ( basınçlı hava ile) pat makine açılmaz. ram leri sökerim takarım yok. power butonuna basıyom , sisteme elektrik geliyor görüntü gelmiyor. 2 çözüm buldum kendimce. birincisi bios resetleme. ikincisi ram i söküp 4- 5 saat bekletmek. bu asuslar gerçekten psikolojik sorunlu..