ekran görüntüsü veya herhangi bir hata kodu koyabilir misin buraya?
saygılar
Şöhret: 10 iyi günler
Ben acronis boot cd ile imaj aldım ama boot cd ile imajı gerı yuklerken sorun yaşıyorum bu konu hakkında bana kesın yardımcı olabılecek bırı varmıdır?:mad:
Şöhret: 2135 ekran görüntüsü veya herhangi bir hata kodu koyabilir misin buraya?
saygılar
Şöhret: 10 aslında yanlıs soledım image'ı geri yüklerken cok yavas yukluyor toplam image boyutu 11 gb falan norton ghost 11. kullanıyorum nedendır acaba?
Şöhret: 2135 en son bu konuya yazalı bayağı zaman geçmiş,,sorunun hala devam ediyor mu bilmiyorum fakat normalde 3-4 gb'lik bir windows'u yüklerken ortalama 40-45 dakika geçiyor,, 11gb 'lik bir image'i yüklerken de atıyorum 1.5 saat falan geçiyorsa normaldir diye düşünüyorum...
saygılar
Şöhret: 10 acronis ile boot yapıp daha önce hazırlamış oldugun image geri yüklemek 10-12 dakika sürüyor daha açıklayıcı olsaydın,iyi olurdu.kolay gelsin
Şöhret: 10 su anda acronıs kullanıyorum gayet iyi 40-50 gblık ımajı ortalama 10 dkada atıyor
yalnız harddısk klonlamada sorun yasıyorum,klonlama yaparken bıldıgınız en kısa ve hızlı yol nedır??