Film formatları açısından bir uyumsuzluk varsa göstermiyor olabilir ya da birden fazla içiçe klasörü göstermiyor olabilir en son aklıma gelen de dosya isimlerinin çok uzun olmasından kaynaklı olabilir bu 3ünü bir kontrol eder misin ?
Şöhret: 10 Arkadaşlar Codegen marka HDD Player'ın içine 300 küsür film attım ancak televizyona bağladığımda yalnızca 8-9 filmi görebiliyorum. Bilgisayara bağladığımda tümünü görebiliyorum. Bu sorun hakkında ne yapabilirim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Şöhret: 191034 Film formatları açısından bir uyumsuzluk varsa göstermiyor olabilir ya da birden fazla içiçe klasörü göstermiyor olabilir en son aklıma gelen de dosya isimlerinin çok uzun olmasından kaynaklı olabilir bu 3ünü bir kontrol eder misin ?
"Dostum, erkekçe seven kişi, pervane gibi özler ateşi. Sevipte yanmaktan korkanın, masal anlatmaktır bütün işi..." Ömer HAYYAM
Cihanda ''âşık-ı mehcur'' sanma rahat olur. Neler çeker bu gönül, söylesem şikâyet olur.
Şöhret: 10 Film formatına zaten bakmıştım ama iç içe klasörlerden kaynaaklanıyormuş sorun. Çok teşekkür ederim yardımınız için.